Nova vest
Košarka

Utorak, 13.10.2015.

23:23

Božić: Zadovoljan sam pristupom, hvala navijačima

Trener košarkaša Partizana Petar Božić izjavio je posle pobede nad Sutjeskom da je zadovoljan pristupom igrača na meču 5. kola regionalne ABA lige.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

"Zadovoljan sam sa pristupom i agresivnosću koju je ekipa pokazala. Period slabije igre u trećoj četvrtini, u kojoj smo i na prethodnim utakmicama imali padove, ponovio se, ali nije bio dug. Zadržali smo prednost i uspešno priveli utakmicu kraju”", rekao je Božić na konferenciji za medije.

On je zahvalio navijačima koji dolaze u velikom broju i daju podršku mladoj ekipi. Novinare je interesovalo zašto krilni centar Miloš Glišić ne dobija šansu ove sezone.

"Testirao sam ga tokom pripremnog perioda, on je mlad i perspektivan igrač, ali u ovakvim utakmicama, gde jedna lopta može da odlučio tok, moram da pružim šansu iskusnijima. Imam jako lepo mišljenje o njemu, on je izuzetno mlad, ima 17 godina, treba da nastavi da radi”, rekao je Božić i dodao da još ne može ništa konkretno da kaže kada su pojačanja u pitanju."

Centar crno-belih Kosta Perović čestitao je saigračima na važnoj pobedi.

"Ovo nam je bilo potrebno zbog samopouzdanja za naredne utakmice. Prethodne mečeve odigrali smo dobro uz padove, večeras je taj dobar period bio duži, nadam se da će tako biti ubuduće"”, rekao je Perović.

Trener košarkaša Sutjeske Dušan Dubljević čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi.

"Čestitam i mojim igračima na velikoj borbenosti, uložili su veliki napor u poslednjih pet utakmica. Nismo se adaptirali na način sudjenja, ne kažem da su svirali za njih, ali su dozvolili više kontakata. Umor o kome pričam rezultirao je sa deset promašenih penala. Nemam šta da zamerim ekipi, nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo"“, zaključio je Dubljević.

Centar Nikšićana Draško Albijanić kazao je da su on i saigrači znali da ih čeka teška utakmica u Pioniru.

"Podmladjeni Partizan igra agresivno, desio nam se pad u drugoj četvrtini, kada smo primili lake porene, posle nismo uspeli da se vratimo. Mi smo debitanti u ligi, siguran sam da ćemo igrati sve bolje"”, rekao je Albijanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve