Nova vest
Košarka

Subota, 09.05.2015.

23:23

DV: Kad u porodici nema hleba...

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan većinom stvari koje su njegovi igrači pokazali protiv Metalca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Crno-beli su u 4. kolu Superlige pobedili Valjevce sa 82:61 i tako zadržali maksimalan učinak.

Vujošević je, kao i obično, veći deo konferencije posvetio nekošarkaškim stvarima.

„Zadovoljan sam borbenošću, željom koju pokazuju igrači i rezultatom. Što se tiče organizacije i izgubljenih lopti, dozvoljavali smo im kontre. Metalac je dobio utakmicu protiv Mege, dobro su složena ekipa, dobra atmosfera, borbeni su i nije čudo što su obezbedili Evropu kroz ABA ligu. Oni su došli sa ambicijama koje nisu javno pokazivali, mi smo u Železniku odigrali tako da su se nadali. Naša forma nije sjajna ali imamo dobru bazu i kroz trening ćemo je podizati“, rekao je Vujošević, koji se zahvalio i publici na podršci:

„Hvala publici koja je došla, ovi igrači to apsolutno zaslužuju, svedoci ste da su izuzetno motivisani i borbeni a vrlo su neredovno plaćeni. Veoma je teško, u porodici kada nema za hleb dođe do problema. Ovi momci treniraju kao da su plaćeni redovno i takav im je odnos prema obavezama.“

Trener crno-belih ponovo se osvrnuo na finansijske probleme kluba.

„Svesno smo dovedeni u problem, politikom, ne mogu da razumem da se ide na uništavanje institucije u svetskim razmerama, to pametan čovek ne može da razume. Okreće se priča, kao da sponzori ne dolaze zbog toga što ja pricam protiv vlasti, obrnuto je. Pričaju da neće da finansiraju opoziciju, kakva opozicija. Ne finansiraš opoziciju nego instituciju. Nije realno očekivati da te svi vole. I ovako je Sizifov posao, svake godine krećeš iz početka a sude ti i analiziraju kao da si ravnopravan. Stvarno hvala i svaka čast igračima na tome kako se ponašaju. Mada se ja njemu divim i fizički i psihički“, rekao je na kraju, aludirajući na premijera Aleksandra Vučića.

Edo Murić bio je zadovoljan trijumfom.

„Sigurno nije bilo tako lako kao što pokazuje konačan rezultat. Znali smo da su opasni, dobro se pripremili i mislim da smo kontrolisali utakmicu, zasluženo smo pobedili.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu