Nova vest
Košarka

Petak, 13.03.2015.

15:00

DV: Desetkovani, virus mutirao

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegova ekipa desetkovana zbog gripa, ali se nada da će ipak pobediti Zadar u meču ABA lige.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Zadar je dobar protivnik koji zaslužuje svaku pažnju i koji je dobro popunjen na svim pozicijama, dobro ukomponovan i utreniran tim. Čeka nas teška utakmica sa te strane ali i zbog toga što imamo velikih zdravstvenih problema. Ekipa jeste vakcinisana od gripa, ali da li je virus mutirao... Ovog momenta smo desetkovani i to uvećava težinu utakmice".

Košarkaši Partizana u nedelja od 17 časova u hali Pionir igraju protiv Zadra, utakmicu 25. kola regionalne lige.

"Pri kraju smo takmičenja i nema vremena da se nadoknadi bilo kakav eventualni kiks. Nadam se da ćemo biti, ne sasvim spremni, ali skoro kompletni i rehabilitovani. Bez obzira na sve zdravstvene probleme i respekt prema protivniku nadam se pobedi", rekao je Vujošević.

On je rekao da još ne zna ko će propustiti utakmicu jer pojedini igrači imaju temperaturu, ali i da kada bi znao ne bi rekao, jer ne želi da otkriva karte.

"Zdravstvena situacija se krajnje iskomplikovala ali čovek mora da podnese sve što se desi", rekao je Vujošević.

U utakmici sa Zadrom debitovaće novi plejmejker Džoš Akojon. Vujošević je rekao da je on obavio jedan trening sa ekipom i da će predstojeći meč biti značajn i u tom smislu jer će novi plej imati prvu veliku probu sa novim timom.

Dva kola pre kraja regionalnog takmičenja Partizan i dalje ima šansu da osvoji drugo mesto na tabeli, pa je novinare zanimalo da li će Vujošević pratiti i utakmicu Cedevite i Budućnosti u Zagrebu.

"Nećemo razmišljati o utakmici u Zagrebu. Želimo da budemo koncentrisani na ono što nas čeka, a to je duel sa Zadrom. Saznaćemo rezultat posle meča. Posle toga nas čeka utakmica u Podgorici... Nije mali uspeh ovo što smo do sada uradili sa svim problemima koje smo imali i bilo bi čudo da završimo na nekoj od prve dve pozicije", rekao je Vujošević.

Partizan je treći na tabeli sa 17 pobeda i sedam poraza, a Zadar zauzima osmo mesto skorom od 11 pobeda i 13 poraza. Crvena zvezda je prva sa 22 pobede i dva poraza, a Budućnost je druga sa 18 pobeda i šest poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu