Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.02.2015.

21:50

Aleksić: Rano smo odustali

Trener Solnoka Dragan Aleksić rekao je da je njegov tim odigrao najlošiju utakmicu poslednjih godina u porazu od Crvene zvezde sa 90:47.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ su u jednom trenutku vodili i sa 46 razlike protiv mađarskog kluba, a na kraju su rutinski ostvarili 20. pobedu u 20. kolu ABA lige.

Uleteli smo u njihov fantastičan ritam. Oduprli smo se u prvoj četvrtini, ali smo veoma rano odustali, čim su malo pojačali odbranu. Ovo je naša najgora partija u poslednje dve-tri godine, ali je tako kada se rano prodate protiv Zvezde“, rekao je Aleksić.

Košarkaš Solnoka Strahinja Milošević složio se sa trenerom i naglasio da on i saigrači moraju što pre da zaborave poraz od Zvezde.

Nismo mogli da odgovorimo na njihovu agresivnost, a procenat šuta nam je bio loš, nismo ni 50 odsto prešli. Ipak, moramo da se dignemo za neke za nas važnije utakmice“, naglasio je Milošević.

Solnok posle 20 kola drži osmo mesto na tabeli sa devet pobeda i 11 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu