Nova vest
Košarka

Petak, 09.01.2015.

13:48

DV: Imam samo sportske neprijatelje

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da ima sportske neprijatelje koji su "na važnim političkim funkcijama i da to koriste u funkciji drugog kluba".

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Vujošević je na taj način demantovao spekulacije da je centar Minesote i bivši igrač Partizana Nikola Peković donirao klubu 100.000 dolara za dolazak plejmejkera.

"Radi se o pokušaju da se pokaže kako Partizan i nije baš u takvim problemima. Scenario je da klub uđe u stečaj, a ja kao glavni krivac budem smenjen", istakao je Vujošević.

"Političkih protivnika nemam, već samo sportskih "neprijatelja", koji su na važnim političkim funkcijama i koriste to da budu u funkciji svojih navijačkih strasti prema drugom klubu. Naša finansijska situacija je identična u odnosu na početak sezone, NIS je naš veliki sponzor, ali novac koji dobijamo služi za izmirenje poreza, a drugih velikih sponzora nemamo", dodao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu