Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.11.2014.

08:43

EL: Zvezda čeka Neptunas od 19.00

Košarkaši Crvene zvezde Telekom od 19 časova u Kombank areni dočekuju litvanski Neptunas u sedmom kolu Evrolige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Oba tima imaju polovičan učinak, a pobeda bi jednoj ekipi značajno uvećala šanse za plasman u TOP 16.

U prvom meču u Litvaniji domaći tim je slavio 83:81. Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da ovo nije odlučujuća utakmica jer je njegova ekipa pokazala da može da igra sa svima.

"Meni je u potpunosti jasno da želimo da savladamo Neptunas. U ovaj i u sve ostale mečeve ulazimo sa istom motivacijom. Ovo nije odlučujući meč, jer smo pokazali da možemo da igramo sa svim timovima, a ima još utakmica do kraja. I nama je jasno da nas pobeda stavlja u bolju poziciju, ali smo svesni i da ima mnogo da se igra", rekao je Radonjić.

Čarls Dženkins i Boban Marjanović istakli su da je najpotrebnije zaustaviti šut protivnika.

Trener Neptunasa Kazis Maskvitis kaže da njegov tim mora da odigra odlično u odbrani ako želi da savlada Crvenu zvezdu u Kombank areni.

"Zvezda ima dvojicu igrača koji su među najboljima ove sezone u Evroligi – Marjanovića i Vilijamsa, koji je imao 17 asisistencija u prošlom kolu. Želim da u našoj igri sve počne od odbrane. Meč sa Zvezdom veoma je važan, pobeda bi obe ekipe stavila u dobru poziciju za plasman u Top 16. Naravno, atmosfera u Beogradu uvek je sjajna", kaže Maskvitis.

Zvezda je apelovala na navijače da navijaju sportski i da ne ubacuju predmete u teren, a posebno da ne skandiraju uvredljive parole.

Grupa D, sedmo kolo:
19.00 Crvena zvezda – Neptunas
20.45 Laboral Kuča – Olimpijakos
petak:
21.00 Valensija – Galatasaraj

Tabela: Olimpijakos 6-0, Crvena zvezda 3-3, Galatasaraj 3-3, Neptunas 3-3, Laboral Kuča 2-4, Valensija 1-5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d