Nova vest
Košarka

Sreda, 29.10.2014.

11:02

Evrokup: Partizan u Jerusalimu

Košarkaši Partizana igraju protiv Hapoela u trećem kolu Evrokupa.

Izvor:

Autor:

Default images

Crno-beli imaju dva poraza u Evropi, kao i Izraelci, koji će biti domaćini u sredu u Jerusalimu od 18:30 časova.

Partizan je u subotu, posle preokreta, pobedio Metalac i ostvario drugu pobedu u ABA ligi, a trener Partizana Duško Vujošević opet smatra da je "više nego realno" da njegova ekipa izgubi predstojeću utakmicu

"Nama je potrebna žrtva da bismo se vratili na put dominacije, mi jesmo na njemu ali je taj put dalek", rekao je Vujošević, "Bez ozbira na sve, imamo želju da pobedjujemo u svakoj utakmici i tako će biti u Jerusalimu protiv jedne dobre ekipe. Nije realno da se kreiraju stavovi da Partizan treba da dobije taj meč, iako mi tu želju imamo, ali pre svega hoćemo da damo svoj maksimum".

S druge strane, pomoćni trener Partizana NIS Velimir Gašić bavio se malo više analizom protivnika, rekavši da ’crno-bele’ očekuje težak posao.

"Na prvoj utakmici protiv Banvita u Bandrimi, meč je bio u egalu i oni su veliki deo utakmice vodili i prikazali veoma kvalitetnu igru. Već u narednom kolu protiv ekipe iz Volgograda kod kuće su doživeli jedan zaista neprijatan i iznenađujući poraz. Tada su prikazali igru koja nije bila na nivou njihovog igračkog kvaliteta i timskog potencijala“, istakao je Gašić.

Posle meča sa Hapoelom, Partizan narednog vikenda očekuje gostovanje Igokeji u okviru šestog kola ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve