Nova vest
Košarka

Nedelja, 27.07.2014.

19:19

Braun na Tviteru ponovo o Zvezdi

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Elton Braun i dalje ima neraščšćene račune sa bivšim klubom, kome je ponovo uputio kritike.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Američki centar je na svom Tviter profilu apelovao na medije koji prate sport i menadžere da ne pričaju negativno o igračima koji potražuju isplatu novca.

“Crvena zvezde laže i priča loše o bivšim igračima samo zato što oni žele svoj novac. Zašto se pojedini klubovi u Evropi ljute kada ih pitate za novac? Mi teško radimo i želimo svoj novac“, napisao je Braun.

Nekadašnji igrač Trabzona se 2012. godine pominjao kao pojačanje Partizana, ali je ipak odlučio da postane član velikog rivala, međutim, nije opravdao očekivanja i 1. maja 2013. godine dobio je otkaz.

Samo želim da bude jasno, navijači Crvene zvezde su sjajni i imao sam veliku podršku u Beogradu. Ipak, ono što se dogodilo između mene i tog kluba je prošlost, želim im sreću“, zaključio je Braun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu