Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.03.2014.

12:11

Marić: Partizan se ne predaje

U 12. kolu Top 16 faze Evrolige košarkaši Partizana gostuju ekipi Lokomotive u Kubanju, a centar ruskog tima Aleks Marić očekuje tešku utakmicu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Prvi meč ove dve ekipe odigrale su u Beogradu kada je Lokomotiva slavila rezultatom 87:81, a bivši košarkaš Partizana dobio je ovacije domaće publike

„Partizan se nikada ne predaje, njegovi košarkaši igraju svih 40 minuta, nije bitno koji je rezultat, uvek daju maksimum od sebe“, rekao je Marić pred meč koji je na programu u petak od 17.00.

Eventualnom pobedom „crno-beli“ bi ostali u teoretskoj šansi za prolaz u dalji tok takmičenja, ali su im za to potrebni i povoljni rezultati sa drugih mečeva.

Beogradskom timu bi pored trijumfa u Kubanju na ruku išli porazi Galatasaraja u duelu sa Žalgirisom, te Bajerna protiv CSKA u Moskvi, jer te dve ekipe, uz Lokomotivu imaju pet pobeda u Top 16 takmičenju, dok Partizan ima dva trijumfa manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Košarka

Pioniri Partizana šampioni Srbije

Pioniri košarkaškog kluba Partizana osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu završnog turnira u Arilju pobedili ekipu Mege rezultatom 70:64 (20:20, 17:22, 18:12, 15:10).

Tanjug

15:15

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu