Nova vest
Košarka

Sreda, 30.10.2013.

15:50

Rasprodate karte za Zvezda – PAO

Sve karte za tribine i parter koje su u sredu puštene u prodaju za meč trećeg kola Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa rasprodate su za sat vremena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U prodaji još može da se nađe mali broj karata za plavu i belu ložu, što znači da će grčkog velikana u petak dočekati pun „Pionir“.

Duel između ’crveno-belih’ i Atinjana igra se u petak od 20.30, a kapije dvorane „Pionir“ biće otvorene već u 18 časova.

Utakmica trećeg kola grupe D Evrolige proglašena je visoko rizičnom i shodno tome će biti preduzete ospežne mere bezbednosti.

Na prilazima dvorani „Pionir“ biće nekoliko kontrolnih prstenova pa niko bez ulaznice neće moći da priđe dvorani.

Na svim ulazima biće izvršen detaljan pregled, oduzimaće se sitan novac, upaljači i drugi sitni tvrdi predmeti, a navijači se pozivaju da ranije dođu u dvoranu kako bi se izbegle gužve.

KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe pirotehničkih sredstava (baklji, dimnih bombi, petardi) i upotrebe lasera. Disciplinski propisi Evrolige su vrlo strogi, a svaki i najmanji incident biće oštro kažnjen. Želja svih u Crvenoj zvezdi je da meč protekne u najboljem mogućem redu i da se u Evropi i svet još jednom pošalje velelepna slika iz Beograda“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Posle dva kola u najelitnijem takmičenju Crvena zvezda još nije zabeležio pobedu, dok Panatinaikos ima skor od po jednog trijumfa i poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu