Nova vest
Košarka

Utorak, 09.04.2013.

15:43

Gašić: U usponu smo forme

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da će njegova ekipa iskoristiti uspon svoje forme i pokušati da pobedi Slobodu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Neophodni su maksimalna koncentracija i mobilnost da bi se dobila utakmica. Oni imaju pravi domaći teren, u tom ambijentu njihovi igrači pružaju maksimum i svakoj protivničkoj ekipi je u takvoj atmosferi mnogo teže da igra. Mi ćemo nastojati da iskoristimo dobar momenat u kojem se tim nalazi, u usponu smo forme", rekao je Gašić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana u sredu od 19.30 u Užicu protiv Slobode igraju utakmicu četvrtog kola Superlige Srbije. Crno-beli su ostvarili sve tri pobede, dok je Sloboda pobedila jednom.

Gašić je rekao da je njegova ekipa pokazala da se izborila s povredama i problemima.

"Sada je na nama da nastojimo da sutra zabeležimo novu pobedu, što bi nam mnogo značilo u nastavku takmičenja, kako u Superligi, tako i u svemu onome što nas čeka u narednom periodu", rekao je Gašić.

Sloboda ni u prvenstvu, ni u kup utakmicama nikada nije pobedila Partizan, koji je trijumfovao u prethodnih osam međusobnih mečeva.

"Posle 'sušnog perioda' u košarkaškom smislu, Sloboda ima priliku da nakon mnogo vremena ponovo igra s najkvalitetnijim ekipama u Srbiji. Sve ono što su napravili ove godine, i sam plasman u Superligu Srbije je za svaku pohvalu igračima, upravi i stručnom štabu", rekao je on.

"Njihove ambicije se ne završavaju samo učešćem u Superligi, već će učiniti sve da zabeleže dobre rezultate. Oni su u prva tri kola zabeležili veoma značajnu pobedu protiv Metalca i pokazali da imaju ozbiljne ambicije za nastavak takmičenja. To dovoljno dobro govori o tome šta nas čeka", dodao je Gašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu