Nova vest
Košarka

Utorak, 28.08.2012.

22:55

Ivković: Previše padova u igri

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković izjavio je posle poraza od Izraela da je njegov tim pravio loša rešenja kada je imao šanse da se vrati u igru.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Odigrali smo jako loše, dosta grešili, imali suviše padova u igri. Presudan je bio pad koncentracije u prvoj četvrtini kad smo dozvolili rivalu da napravi seriju od 15:0. Pokušavali smo da se vratimo, ali kad smo imali priliku da uhvatimo priključak nismo pronalazili najbolja rešenja, čini mi se da smo sve vreme bili u kontraritmu"

„Znali smo kako Izrael igra, da ima dobre i kvalitetne igrače, ali nismo uspeli da im se suprostavimo na pravi način. Težak raspored i naporan put koji smo imali do Tel Aviva nikako ne mogu biti opravdanje za slabu igru koju smo prikazali. Moramo se koncentrisati na naredne mečeve i igrati mnogo bolje“, dodao je Ivković posle poraza 89:76.

Milan Mačvan rekao je da, uprkos porazu, i dalje veruje u plasman na EP.

„Znali smo sve o selekciji Izraela. Danima smo pričali kako im se treba suprostaviti, ali smo im već na početku susreta dozvolili da steknu veliku prednost. Nikako ne smemo da klonemo duhom, već da izvučemo pouke, što pre dignemo glavu i okrenemo se sledećim mečevima. I dalje verujem u ovu ekipu i naš plasman na Evropsko prvenstvo. Probaćemo da se već u Podgorici iskupimo za ovaj poraz u Tel Avivu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve