Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.12.2011.

20:50

Veseli propušta premijeru?

Bivši košarkaš Partizana Jan Veseli mogao bi da propusti premijerni meč Vašington Vizardsa u novoj NBA sezoni.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Šesti pik prestoničkog tima sa ovogodišnjeg drafta povredio je kuk tokom predsezone, propustio je drugi meč, ali je i dalje neizvestan njegov nastup protiv Nju Džersi Netsa u nedelju veče.

Trener Vizardsa Flip Sanders nada se da će Veseli moći da igra pa mu je zbog toga dao slobodan dan u subotu, kako bi se potpuno spremio za početak sezone koja će u regularnom delu imati 66 utakmica, uz izuzetno gust raspored.

Veseli je međutim i u nedelju osećao bol u desnom delu kuka, pa je presedeo i dvosatni trening Vašingtona u nedelju.

Čeh je tokom nedelje bio na MRI i rendgen posmatranju koja nisu pokazala povredu. Ni on nije siguran šta je problem sa njegovim kukom, osim da se ne oseća najprijatnije.

Od meča protiv Filadelfija 76 ersa 16. decembra u predsezoni kada je postigao 7 poena uz 3 skoka i 2 ukradene lopte za 22 minuta, Veseli je odradio samo deo treninga u sredu. Zagrevao se pred drugi meč sa Filom, ali nije igrao.

Nova sezona u NBA ligi počela je u nedelju veče. Na otvaranju Njujork Niksi su u dramatičnom finišu pobedili Boston Seltikse, u reprizi prošlosezonskog finala Majami Hit je bio ubedljiv protiv Dalas Meveriksa, dok su Čikago Bulsi u još jednom spektaklu nadigrao Lejkerse u Los Anđelesu.

U poslednja dva meča Oklahoma Siti Tander je nadigrao Orlando Medžik, dok su Los Anđeles Klipersi razbili Golden Stejt Voriorse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve