Nova vest
Košarka

Petak, 07.10.2011.

09:59

Jeretin se vraća u Zvezdu?

Bivši kapiten košarkaša Crvene zvezde Goran Jeretin pominje se kao potencijalno pojačanje crveno-belih, prenosi „Sport“.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Povreda Vuka Radivojevića naterala je Svetislava Pešića na novu potragu na poziciji beka, a prema najnovijim informacijama, od dolaska Meta Boldina i Stivena Markovića, koji su se pominjali kao meta crveno-belih, nema ništa.

Zvezdi je ponuđeno dosta igrača, ali nijedan ne odgovora željama trenera Pešića. Prema izvorima „Sporta“, trofeji stručnjak želi igrača, pre svega, na poziciji jedan, ali i košarkaša koji može da pomogne kao čista dvojka. Zbog toga nema ništa od dolaska Boldina, ali ni još nekih igrača koji su prošle sezone koledže zamenili uniformama evropskih ekipa, ali i Markovića, iako se pričalo da je transfer vrlo blizu realizacije.

Jeretin trenutno ima kratkoročan ugovor sa Lijetuvos Ritasom i zbog toga je najizglednije da će od sve trojice on pojačavi Zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve