Nova vest
Košarka

Petak, 09.09.2011.

20:15

Ejsi Lo stigao u Beograd

Košarkaši Partizana mt:s već mesec dana se pripremaju za novu sezonu, a u petak se timu priključio i Amerikanac Ejsi Lo (26, 191).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Plejmejker sa NBA iskustvom stigao je u petak u Beograd iz Dalasa dobro obavešten o klubu čije će boje braniti sledeće sezone.

"Znam da je Partizan imao odlične rezultate proteklih godina i nadam se da će se i sa mnom nastaviti uspešna serija. Uzbuđen sam zbog moje prve sezone u Evropi", rekao je Lo.

Velika snaga Partizana već dugi niz sezona su njegovi navijači koji na svakoj evroligaškoj utakmici napune "Pionir". Sa tim je upoznat i Lou.

"Glеdао sаm snimkе Pаrtizаnоvih utаkmicа, vidео sаm nаviјаčе i igrаnjе zbоg njih ćе biti prаvо uživаnjе. Vidео sаm kаkvu аtmоsfеru prаvе i rаduјеm sе štо ću biti dео tоgа. Žеlim dа оsvојim svе štо sе mоžе оsvојiti u nаrеdnој sеzоni, tо је mој cilj”, rekao je Lo.

Lo je istakao da, bez obzira na velika očekivanja, ne oseća pritisak.

"Svi volimo da igramo velike utakmice i na velikim takmičenjima. Evroliga možda nije nova NBA, ali je najjača na kontinentu, sa najboljim igračima u Evropi, a samim tim vam uliva veliki motiv", rekao je novi plejmejker 'crno-belih'.

Plej Partizana mt:s će tokom vikenda i u ponedeljak obaviti uobičajene lekarske preglede, a timu Vlade Jovanovića će se pridružiti već u prvim radnim danima naredne nedelje. Partizan mt:s je trenutno u Kraljevu, gde je u petak veče igrao prijateljsku utakmicu sa Slogom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu