Nova vest
Košarka

Subota, 17.04.2010.

23:47

DV: "Hemofarm sa više energije"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je agresivna igra Hemofarma bila presudna u poraz njegovog tima od Vrščana.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Čestitam ekipi Hemofarma na pobedi. Krenuli su borbeno i čvrsto sa dosta kontakta na šta mi nismo odgovorili kako treba. Išli su sa nekom idejom da ne može da im se svira onoliko faulova koliko mogu da naprave, tokom cele utakmice igrali su čvršće, igrali su sa više energije i normalno je da kada dođete u situaciju da jedna lopta odlučuje, završilo se onako kako je odgovaralo Hemofarmu".

„Čestitam im, večeras su odigrali jednu jako čvrstu utakmicu, potrošili ogromnu energiju i pokazali svoj kvalitet, što su i ranije pokazivali na svim utakmicama ove godine koje su odigrali sa Partizanom i tako će sigurno biti i u Zagrebu na polufinalnom meču NLB lige“, dodao je trener ’crno-belih’.

Vujošević se potom osvrnuo na kadrovske probleme svog tima.

„Mi smo malo izbačeni iz ritma povredama Vraneša i Miloševića, ne što se tiče same utakmice, nego što se tiče nekog kvaliteta treninga i sigurno je da se to oseća. Sa druge strane, ja moram da čuvam igrače da u kompletnom sastavu nastupamo kada je najvažnije, ali bi bilo dobro da budu u stanju neke utreniranosti puni svojih kvaliteta“.

Posle tri kola Hemofarm je jedina neporažena ekipa u Superligi, a Partizan, Zvezda, FMP i Radnički imaju skor 2-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu