Nova vest
Košarka

Subota, 30.01.2010.

22:14

Karte za Barsu i u ponedeljak

Karte za tribine za utakmicu Partizan – Barselona u Evroligi su rasprodate u subotu, ali će se u ponedeljak u prodaji naći preostalih 300 karata za parter.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

‘Crno-beli’ posle pobede u Atini protiv Panatinaikosa, u drugom kolu Top 16 faze Evrolige dočekuju još uvek neporaženu Barselonu. Kao i do sada, prodaja preostalih karata za parter biće organiziovana na glavnoj blagajni stadiona FK Partizan po ceni od 4000 dinara.

KK Partizan je organizovao i aukciju u kojoj imate šansu da sedite pored aut linije i tako budete najbliži igračima Partizana i Barselone u sredu. Na klupskom on-line shopu možete da licitirate za ‘’dve stolice na parketu” u ‘Pioniru’.

Početna cena za paket od dve karte za počasna mesta na parketu je 15 000 dinara, a aukcija će trajati do utorka u ponoć (03. ferbuar, 00:00h).

Najuspešniji licitator imaće zadovoljstvo da sa svega nekoliko metara razdaljine uživa u košarkaškoj čaroliji kapitena Božića, Veselog, Kecmana, Robertsa, Mekejleba i naravno Barseloninih superstarova Riki Rubija, Huana Karlosa Navara, Terensa Morisa, Erazema Lorbeka, Đanluke Bazilea, Jake Lakoviča, Pita Mikaela, Bonifacea N’Donga, Frana Vaskeza...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve