Nova vest
Košarka

Sreda, 13.01.2010.

13:40

Razlaz Hemofarma i Karadžića

Stevan Karadžić više nije trener košarkaškog kluba Hemofarm Štada.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Dve strane sporazumno su prekinule saradnju koja je trajala godinu i po dana. Uz obostano razumevanje i poštovanje, Hemofarm se zahvalio Karadžiću na dosadašnjoj saradnji i uspesima koje su zajedno postigli.

Karadžić je preuzeo Hemofarm Štadu u sezoni 2008/09, u kojoj je tim doveo do četiri polufinala u svim takmičenjima - prvenstvu Srbije, nacionalnom Kupu, Jadranskoj ligi i Evrokupu.

Odlazak na finalni turnir Evrokupa u Torinu i plasman među četiri najbolje ekipe bio je ogroman uspeh za Hemofarm, pogotovo što je Karadžić predvodio najmlađi tim u tom takmičenju. Te sezone Karadžić je proglašen za najboljeg trenera Evrokupa.

Ove sezone Vrščani su prerano eliminisani iz Evrokupa, gde su zabeležili samo jednu pobedu i pet poraza. U Jadranskoj ligi su se, posle lošeg starta, popeli do 7. mesta, a ambicija kluba je plasman na završni turnir regionalnog takmièenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu