Nova vest
Košarka

Subota, 10.10.2009.

15:08

Partizan odložio promociju tima

Uprava košarkaškog kluba Partizan odličila je da odloži predstavljanje novog tima za desetak dana, zbog premora ekipe koja se tek vratila sa turneje po SAD.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Predsednik Partizana Predrag Danilović rekao je u izjavi za klupski sajt, da je uprava kluba donela odluku da ne zamara dodatno igrače sa promocijom tima, pošto 'crno-beli' već u sredu igraju meč drugog kola Jadranske lige protiv zagrebačke Cibone.

Uvidevši umor igrača posle američke turneje i sve posledice koje nosi vremenska razlika, odlučili smo da im ne pravimo dodatni zamor pred važnu utakmicu sa Cibonom, već da predstavljanje tima organizujemo u jednom od dana pred početak evroligaškog takmičenja“, rekao je Danilovic.

Ovim putem se izvinjavamo javnosti i medijima zbog zakasnele informacije o pomeranju ovog događaja i želimo da naglasimo da ovaj naš potez nema pozadinu, već da je jedini motiv takmičarski, odnosno dobra priprema za naš premijerni duel u NBL ligi sa timom iz Zagreba“, dodao je on.

Predstavljanje novog Partizanovog tima trebalo je da se održi u nedelju na košarkaškim terenima na Kalemegdanu, a u saopštenju se dodaje da će novi termin promocije uskoro biti određen.

Partizan je na turneji po SAD ostvario dve pobede i dva poraza. Zbog puta u SAD osmostruki uzastopni šampion Srbije odložio je utakmicu prvog kola Jadranske lige protiv FMP Železnika.

Meč između Partizana i Cibone igra se u sredu od 18 sati u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve