Nova vest
Košarka

Nedelja, 08.03.2009.

12:33

Tepić: "Voleo bih da igram za PAO"

Bek Partizana Milenko Tepić rekao je za grčke novine da bi rado prešao u PAO, piše Sport.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Na meču Partizan – PAO u beogradskoj Areni bilo je puno novinara iz Grčke. Intervju sa Tepićem uradio je Tanasis Aspolija novinar Goldnjuza. "Iskreno, voleo bih da igram sa prijateljima Kecmanom i Pekovićem, a da me trenira Željko Obradović. Milion razloga ima da izaberem Panatinaikos. Ipak, osnovni uslov je da me žele.

Ali, u ovoj fazi ne mogu da se bavim tim pitanjem. Verovatno postoje ekipe koje su zainteresovane za mene. I ja sam čuo za Panatinaikos. Ali, šta vam mogu reći u ovom trenutku? Partizan mi je u prvom planu. ", rekao je Tepić.

Bivši košarkaš Vojvodine dodao je i da nikada ne bih prešao u Olimpijakos.

"Ispričaću vam nešto. Iskreno, ne želim nikoga da uvredim, ali mislim da nikada neću zaigrati za Olimpijakos. Po mom mišljenju Olimpijakos je u Grčkoj kao Crvena zvezda u Srbiji. Možda tako mislim jer moji prijatelji igraju za Pao. Ne znam, za mene je Olimpijakos grčka Zvezda."

Tepić je na kraju rekao i ko je po njemu glavn favorit za titulu u evroligi ove sezone.

"Nema sumnje da su glavni favoriti CSKA i Tau Keramika. Panatinaikos je imao mnogo padova i uzleta ove sezone, ali pokazalo se da igra najbolje kada je najpotrebnije", rekao je Tepić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu