Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.02.2008.

22:57

"I dalje smo gladni trofeja"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je u Nišu da je srećan posle trijumfa njegovog tima u Kupu Radivoja Koraća, ali je istakao da to neće umanjiti "glad" za uspehom u ostalim takmičenjima. "Srećan sam zbog ovog uspeha, ali, ipak, titula u prvenstvu više znači. Osvajanje ovog trofeja neće umanjiti našu glad za daljim uspesima. Borićemo se i za druge titule", rekao je Vujošević posle trijumfa nad Hemofarmom sa 73:64.

On je takodje čestitao Hemofarmu na pruženoj partiji u finalu, a zahvalio se publici i navijačima na podršci u Nišu.

Trener Hemofarma Miroslav Nikolić čestitao je Partizanu na pobedi. "Teško je u dva dana pobediti dve institucije - Crvenu zvezdu i Partizan", izjavio je Nikolić.

"Partizan sedam godina ima istog trenera, koji je sam selektirao ekipu. Mi smo kombinovali mlade i iskusne i za nas je uspeh i plasman u finale", dodao je trener Hemofarma.

Najefikasniji igrač Partizana u finalnoj pobedi nad Hemofarmom Dušan Kecman zahvalio je najvijačima na velikoj podršci u Nišu. "Partizan je dugo čekao pobedu u nacionalnom kupu. Posle pet neuspešnih sezona, konačno smo osvojili i taj trofej. Čestitam saigračima, stručnom štabu na ovom trijumfu", rekao je Kecman.

On je dodao da su "crno-beli" igrama u završnici Kupa pokazali kojim putem treba da ide taj tim. "Ovo je odličan put kojim treba da nastavimo. Pred nama je težak period, ali verujem da imamo snage", kazao je Kecman.

Najkorisniji igrač završnog turnira u Nišu, Milenko Tepić iz Partizana, istakao je da njegov tim izuzetno ceni danas osvojen trofej. "Pokazali smo da smo trenutno u najboljoj formi. Nadam se da ćemo i nastavak sezone obeležiti osvajanjem još trofeja", rekao je Tepić.

Zahvalio se i navijačima Partizana, "Uvek su uz nas, i u Beogradu, evo i ovde u Nišu. Vratićemo im dobrim igrama", dodao je Tepić.

Kapiten Partizana Petar Božić istakao je da je njegov tim u Niš došao maksimalno motivisan, a da je tako ušao i u finalni meč. "Odigrali smo agresivno i koncentrisano, pa pobeda nije dolazila u pitanje", rekao je Božić.

Igrač Hemofarma Milan Mačvan čestitao je "crno-belima" na trijumfu. "Više su želeli pobedu", rekao je Mačvan, dodajući da se nada da će Hemofarm u nastavku sezone pružati bolje partije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve