Nova vest
Košarka

Petak, 17.08.2007.

13:26

Partizan i Igokea započeli saradnju

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Predsednici KK Partizan i KK Igokea iz Aleksandrovca (Republika Srpska), Predrag Danilović i Milorad Dodik potpisali su ugovor o sportskoj saradnji šampiona Srbije i najboljeg kluba Republike Srpske. Predsednici klubova istakli su da je saradnja ostvarena na obostranu inicijativu i da je osnovni cilj da se poboljša logistika oba kluba. Takođe, planira se izgradnja sportskog kompleksa KK Igokea koji će da uključi dvoranu za treninge i apartmane gde će boraviti mladi igrači koji budu dolazili u klub.

Dodik je istakao da je ovakav vid saradnje ostvaren po prvi put na ovim prostorima.

Trener Partizana Dušan Vujošević izrazio je veliko zadovoljstvo zbog ostvarene saradnje i izjavio je da Partizan ima kontinuitet koji će se sada još lakše održati

Vujošević je dodao da će ta saradnja da doprinese i očuvanju stabilnosti kluba.

Ugovor o sportskoj saradnji Partizana i Igokee potpisan je na osnovu Sporazuma o specijalnim paralelnim vezama Srbije i Republike Srpske. Sporazum je potpisan 26. septembra 2006. godine i njime je predviđena privredna, kulturna, sportska i drugi vidovi saradnje Srbije i Republike Srpske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve