Nova vest
Košarka

Nedelja, 24.05.2009.

20:46

Stepandić novi trener Metalca

Milovan Stepandić novi je trener valjevskog Metalca, a funkciju će zvanično preuzeti od 1. juna.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Doskorašnji trener FMP-a je postigao dogovor sa rukovodstvom Metalca pa će uskoro biti i zvanično promovisan. Stepandić (55) je prvih 20 godina svoje trenerske karijere (1978-1998) radio u Šapcu, sa izuzetkom po jedne sezone u osječkoj Slavoniji i podgoričkoj Budućnosti. U Šapcu je 1989. Zorkinu generaciju Grušanovića, Jankovića, Jovanovića, Gajića, Negovanovića i Lazarevića uveo u Prvu saveznu ligu nekadašnje SFRJ.

Stepandić je bio trener Borca iz Čačka, Vojvodine, Lajonsa iz Vršca i beogradskih Lavova. Na klupu FMP-a seo je u decembru 2008, posle Slobodana Klipe, a došao je iz Borca.

U ranijim izjavama valjevskim novinarima Stepandić je rekao da postojeći sastav Metalca treba osvežiti dopunskom slekcijom igračima van Valjeva dok u tom gradu ne stasaju novi prvotimci.

On je bio optimista kada su u pitanju ambicije Metalca da se u sezoni 2009/2010. kroz Svislajon ligu Srbije izbori za plasman u Jadransku NLB ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu