Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.03.2013.

21:15

Vitman: Veseli se krije od lopte

Bivši košarkaš Partizana Jan Veseli je 23 od poslednjih 60 utakmica Vašingtona proveo na klupi, a čak i kad dobije minute ne uspeva da dođe do zapaženog učinka.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Čeh je 2011. godine odabran kao 6. pik na draftu, ispred Kleja Tompsona, Kavaja Lenarda i Keneta Farida, ali nije uspeo da opravda poverenje uprave Vizardsa.

Trener tima iz prestonice Sjedinjenih Američkih Država Rendi Vitman za Veselog kaže da mora da radi na samopouzdanju kako i svoj talenat ispoljio na pravi način.

"To znači da Veseli mora više da se kreće na terenu, da igra bolju odbranu, da skače i blokira neki šut. Nema igre kada se krije od lopte. On je pametan, talentovan igrač koji može dobro da dodaje loptu, ali mora i da dolazi do pravih pozicija kada je na terenu", rekao je Vitman.

Veseli je u ruki sezoni beležio 4,7 poena i 4,4 skoka, dok ove sezone ima skoro dvostruko slabije proseke, 2,6 poena uz 2,3 skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu