Nova vest
Košarka

Sreda, 10.07.2013.

10:57

Partizan ostao bez dve košarkašice

Reprezentativke Srbije u košarci i dosadašnje članice Partizana Tamara Radočaj i Nevena Jovanović karijere će nastaviti u Italiji, odnosno Mađarskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Radočaj će sledeće sezone nositi dres Kaljarija, dok će Jovanovićeva igrati u Pečuju.

Obe igračice su prošle sezone u dresu Partizana osvojile tri trofeja, prvenstvo i Kup Srbije, kao i regionalnu ligu. Ipak, zbog velikih finansijskih problema veliko je pitanje da li će se i kako Partizan takmičiti u novoj sezoni.

"Nažalost, priča Partizana koja je pokazala da ima potencijal, ali i veliki kvalitet nije naišla na adekvatnu podršku, pa ću sledeću sezonu provesti u italijanskom Kaljariju. Nadam se da ću pomoći timu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva za sledeću sezonu", istakla je Radočaj.

"Sezona u Partizanu je bila izvaredna, osvojili smo sve trofeje bez izgubljene utakmice i to je naravno nešto što će se zauvek pamtiti. Takodje sam i u reprezentaciji ostvarila rezultat za ponos, jer smo uspele da stignemo do polufinala Evropskog šampionata. Zahvalila bih se svim saigračicama i treneru i selektorki Marini Maljković koje su zajedno sa mnom bile deo jedne godine za pamćenje", zaključila je Jovanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Čović: "Čemu služi ABA liga?"

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, nije sumnjao da će taj tim i sledeće sezone igrati u Evroligu, ali mu nije jasno zbog čega postoji ABA liga ukoliko ne vodi šampiona u to takmičenje.

Sport Klub

18:25

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu