Nova vest
Košarka

Utorak, 10.06.2014.

22:59

Simonović: Biće teže nego u Pioniru

Kapiten Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da očekuje veći otpor Mega Vizure u drugom meču polufinala Superlige Srbije u sredu u Hali sportova.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ vode sa 1-0 u seriji, posle trijumfa sa 81:70, a priliku da već posle dve utakmice obezbede plasman u finale imaju u sredu od 20 časova.

Atmosfera u ekipi je odlična, spremni smo da drugu utakmicu odigramo najbolje što možemo. Jasno je da nas čeka teška utakmica i sigurno je da moramo da damo maksimum kako bi se nadali pozitivnom rezultatu. Mega ima odličan tim, a uz to će u ovom duelu biti i kompletirani“, rekao je Simonović.

U ekipu Mega Vizure vraćaju se Vasa Micić i Nemanja Dangubić, koji su propustili prvi okršaj zbog obaveza na košarkaškom kampu u Trevizu.

Micić i Dangubić daju Mega Vizuri značajan kvalitet. Vasa je lider tima i pravi vođa, a Nemanja donosi dodatnu agresivnost i sigurno će nam biti mnogo teže nego u prvoj utakmici. Odigraćemo čvrsto i angažovano, jer samo tako možemo do finala. Nadam se najboljem, ali neće biti nimalo lako“, naglasio je kapiten Zvezde.

Pobednik serije između Crvene zvezde i Mega Vizure u finalu će igrati sa Partizanom, koji je sa 2-0 u seriji eliminisao Radnički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu