Nova vest
Košarka

Utorak, 06.01.2009.

17:45

Trifunović: "Bez kalkulacija"

Trener Panioniosa Aleksandar Trifunović izjavio je će njegova ekipa pokušati da pobedi Partizan u Beogradu u 9. kolu Evrolige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Prema nekim računicama, Grcima odgovara i poraz do pet poena razlike, ali Trifunović ne želi kalkulisanje. "Predstojeća utakmica je veoma važna za obe ekipe. Najvažnije je da ostanemo koncentrisani i da ne dozvolimo Partizanu da razvije svoju igru, pogotovo u napadu, jer tu imaju dosta opcija. Daćemo sve od sebe, ne da sačuvamo pet poena prednosti iz prvog meča, već da pobedimo u Beogradu".

U prvoj utakmici dve ekipe, koja je odigrana 13. novembra prošle godine u Atini, domaćin je pobedio sa 72:67. U slučaju istog broja pobeda i poraza dva tima, plasman na kraju prvog dela Evrolige odlučivaće rezultati u međusobnim duelima.

Bek Panioniosa Janis Kalompokis izjavio je da je meč sa Partizanom presudan za njegov tim.

"Izuzetno poštujem Partizan i znam da je veoma teško dobiti ga na njegovom terenu. Ipak, mi imamo svoj cilj i utakmica koja sledi je za nas 'biti ili ne biti'".

Obe ekipe su u došadašnjem delu takmičenja u Grupi D Evrolige zabeležile po tri pobede i pet poraza. Utakmica devetog kola između Partizana i Panioniosa igra se u sredu u hali Pionir od 20.45.

Pročitajte očekivanja trenera Partizana Duška Vujoševića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu