Hemofarm očekuje pobedu nad Bosnom

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 06.10.2008.

14:54

Default images

Krilo vršačkog košarkaškog kluba Hemofarm Milivoje Božović rekao je da će njegov tim u utorak u meču sa Bosnom tražiti isti epilog kao u prvom kolu protiv Cibone. Hemofarm u utorak od 20 sati gostuje ekipi Bosne u drugom kolu Jadranske lige.

"Imamo mlad tim, ali i puno ambicija. Na domaćem terenu u Vršcu porazili smo iskusnu i favorizovanu Cibonu, tako da se sa pravom nadamo i trijumfu protiv Bosne. Videli smo ih na turniru u Zagrebu. Mislim da imamo prednost pod košem i da ćemo to iskoristiti", rekao je Božović.

Božović je rekao da i Bosna, posle godinu dana pauze u Jadranskoj ligi, sigurno ima veliki motiv da se ove sezone pokaže u što boljem svetlu.

"Nema opuštanja. Posle pobede nad Cibonom dobili smo veliko samopouzdanje, ali treba nam i pobeda nad Bosnom, kako bi imali još veći podstrek i energiju za utakmicu sa Partizanom u subotu", naglasio je Božović.

Hemofram je u provm kolu na svom terenu pobedio Cibonu 86:76, a Bosna je u Sloveniji trijumfovala protiv Heliosa 79:74.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: