Mesina vodio Sparse umesto Popovića

Italijanski trener Etore Mesina vodio je sa klupe San Antonio Sparse umesto Grega Popovića na meču sa Indijanom.

Izvor: MN

Četvrtak, 27.11.2014.

10:03

Default images

Popović je meč propustio iz zdravstvenih razloga, tako će biti i u narednom meču sa Sakramentom, a Mesina je postao prvi rođeni Evropljanin koji je bio prvi trener NBA ekipe u regularnom delu sezone.

Mesina je Sparse vodio u predsezoni u porazu od Finiksa 121:90.

Sparsi su savladali Indijanu 106:100 i upisali petu uzastopnu pobedu, predvođeni Đinobilijem koji je 21 od 28 poena ubacio u drugom poluvremenu.

"Popović će se brzo vratiti. Od prvog dana mi svi pomažu ovde da se osećam komotno. Mogu sa sigurnošću da kažem da neću zvati da se sve akcije igraju preko Đinobilija“, rekao je Mesina koji je Argentinca trenirao u Kinderu kada su osvojili Evroligu 2001.

"Lepo je videti Mesinu kako vodi tim. Srećan sam zbog njega, vratio sam se 13 godina unazad. Nije lako zameniti Popovića, pa makar to bilo na samo jedan meč“, rekao je Đinobili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: