Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2022.

16:10

Lukaku bio ubeđen da će biti heroj Čelsija

Napadač Intera na pozajmici iz Čelsija, Romelu Lukaku, izjavio je u da je prethodne sezone verovao da će biti heroj londonskog kluba.

Izvor:

Autor:

Lukaku bio ubeđen da će biti heroj Čelsija
EPA/Neil Hall

Inter je prošlog leta prodao Belgijanca Čelsiju za 113 miliona evra, ali se snažni napadač nije snašao u drugom mandatu na "Stamford bridžu" i na 44 utakmice postigao je 15 golova.

Lukaku se ovog leta vratio u Inter na pozajmicu, za koju će tim iz Milana platiti osam miliona evra.

"Kao igrač Intera, igrao sam veoma dobro. Sezona u Čelsiju bila je teška za mene. Bez sumnje da sam zbog toga i odlučio da se vratim. Prošla sezona u Čelsiju daje mi poseban motiv da budem čak i bolji igrač nego što sam bio pre, jer su za godinu dana svi zaboravili šta sam sve sposoban da uradim na terenu",
rekao je Lukaku za DAZN.

Mnogi veruju da je Lukaku ovom izjavom zatvorio vrata Čelsija, u koji je prvi put stigao 2011. kao supertalenat iz belgijskog Anderlehta.

"Ukazala mi se šansa da se vratim u Čelsi i pomislio sam da bih konačno mogao da budem heroj, ali to nije bio slučaj. Kada se u martu prvi put pojavila mogućnost da se vratim u Inter, nisam ništa rekao. Nakon poslednje utakmice u sezoni, počeo sam da razmišljam šta je najbolje za mene i doneo sam odluku u skladu sa tim", istakao je Lukaku.

Za selekciju Belgije Romelu Lukaku odigrao je 102 utakmice i 68 puta se upisao u strelce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d