Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2018.

21:42

"Napoli je u Beogradu igrao protiv provincijskog tima"

Ivan Zacaroni, novinar i kolumnista italijanskog Raja i direktor Korijere delo Sporta uporedio je Crvenu zvezdu sa manjim timovima iz Italije.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

Zacaroni je rekao da je srpski šampion samo odbranom mogao do bodova kod kuće, ali da ga je malo iznenadila defanzivna postavka.

Taj bod je Zvezda i osvojila odigravši bez golova u prvom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Napoli je igrao protiv provincijskog tima, nikad nisam video Zvezdu da igra tako, posebno kod kuće. Stvarno su pričali sa Sinišom Mihajlovićem i tražili savete. Samo odbranom su mogli da osvoje bodove. Kao ligaška utakmica u kojoj je Napoli bolji, ali to ne bude dovoljno", rekao je Zacaroni.

On je još dodao da su Italijani navikli da gledaju Napoli Mauricija Sarija i još uvek je potrebno privikavanje na činjenicu da je taj tim sada Ančelotijev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

221 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d