Nova vest
Fudbal

Subota, 25.11.2017.

22:06

Partizan vraća Aleksandra Mitrovića?

Aleksandar Mitrović mogao bi prolećni deo sezone da odigra u Partizanu kao pozamljen igrač Njukasl Junajteda, prenose 'Novosti'

Izvor:

Autor:

Partizan vraća Aleksandra Mitrovića?
Getty Images

Srpski reprezentativac se već neko vreme nalazi u drugom planu kod Rafaela Benitesa, gotovo da ne dobija šansu među 'Svrakama', a i sam je nedavno rekao da polako ostaje bez srpljenja.

Kako se navodi, prvi kontakti su već ostvareni, a želja čelnika srpskog šampiona jeste pozajmica, što je i normalno, s obzirom da Mitru ugovor sa timom sa severa Engleske stiče u junu 2020.

Mitrović bi mogao da bude najveće pojačanje za tim iz Humske u drugom delu sezone, kada ekipu Miroslava Đukića osim obaveza u Superligi i Kupu Srbije čeka i eliminaciona faza Lige Evrope.

Mitrović je ove jeseni odigrao svega 218 minuta za Njukasl, od čega 113 na tri utakmice u Premijer ligi i 105 u Kup duelu protiv Notingem Foresta.

Španac definitivno ne vidi srpskog reprezentativca u ozbiljnijim planovima za nastavak sezone, a ni Mitroviću zbog reprezentacije sigurno nije u interesu da i u drugom delu sezone iščekuje priliku u dresu Njukasla

Takođe, osim nekadašnjeg špica, Partizan želi da vrati i Radosava Petrovića, koji takođe ne dobija šansu u lisabonskom Sportingu. pa je upravo iz tog razloga pozamljen Rio Aveu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu