Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.10.2017.

13:50

Muslin stiže u BG, u četvrtak oči u oči sa Kokezom

Sve spekulacije o budućnosti Slavoljuba Muslina na mestu selektora Srbije trebalo bi da budu rešene u četvrtak.

Izvor: AK

Autor: AK

Muslin stiže u BG, u četvrtak oči u oči sa Kokezom
Foto: StarSport

Prethodnih dana mediji su najavljivali smenu čoveka koji je predvodio "Orlove" do prvog plasmana na neko veliko takmičenje posle sedam godina.

Iz FSS su na neubedljiv način demantovali te priče, ali Muslin se u sredu uveče vraća u Beograd sa odmora i u četvrtak će se sastati sa predsednikim Saveza Slavišom Kokezom.

Danima se najavljuje da će Muslina naslediti leganda srpskog fudbala Dragan Stojković, koji ima višegodišnji ugovor sa kineskim Gvangdžu R&F, a Srbija će igrati upravo sa Kinom prijateljsku utakmicu 10. novembra, verovatno u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Četiri dana kasnije Srbija će se sastati sa Južnom Korejom, što će biti prve dve provere "Orlova" nakon kvalifikacija za MUndijal koji je na programu u Kini narednog leta.

Muslin bi narednih dana trebalo da saopšti i spisak igrača na koje računa za pomenute dve prijateljske utakmice, a glavno pitanje je da li će se na njemu naći Sergej Milinković-Savić i Mile Svilar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu