Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.10.2017.

12:28

Vučelić za B92: Kupio sam kartu posle 30 godina

Predsednik Partizana Milorad Vučelić kaže da karte na blagajni nije kupovao skoro 30 godina i ponovio da Partizan mora da uzvrati gostoprimstvo Skenderbegu.

Izvor: B92

Autor:B92

Vučelić za B92: Kupio sam kartu posle 30 godina
B92 / PT

Vučelić, direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev organizovali su akciju tokom koje su i sami na blagajnama kupovali ulaznice za Ligu Evrope.

"Mislim da od osamdesetih godina nisam kupovao karte, ranije sam dolazio na utakmice kad sam bio gimnazijalac iz Vrbasa pa su mi nabavljali drugovi karte, a ja sam nisam. Nabavljao sam na ovaj način sve do početka devedesetih kad sam i postao član uprave Partizana. Od onda ne", kaže Vučelić za B92.net.

Partizan naredni meč u Evropi igra protiv Skenderbega, a predsednik crno-belih podseća da su u Elbasanu videli odličnu organiaciju meča.

"Mi smo imali tako topao doček (u Albaniji) i bezbednosno i organizaciono da to ja izražavam po stoti put ogromno poštovanje i zahvalnost organizatorima, bilo je besprekorno. Na samom stadionu nije bilo nijednog transparenta. Bilo je navijanja naravno što očekujemo i ovde, ali ništa drugo i mi imamo obavezu da uzvratimo, bar toliko, a trebalo bi da budemo ako je moguće još bolji", kaže Vučelić.

Predsednik Partizana je prokomentarisao i dosadašnji tok sezone u kome je bilo nešto lošijih igara, sam trener Miroslav Đukić je rekao da ekipa mora da bude efikasnija kod kuće, a Vučelić veruje da klub sada ulazi u pobednički niz. U ligi Partizan očekuje Bačka na stadionu u Humskoj od 15 sati.

"Partizan je solidan, imali smo nešto neplanirano to se uvek nešto dogodi da se neplanirano izgubi neka utakmica, ali mislim da sada Partizan ulazi u potpuno pobedničku fazu", rekao je Vučelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve