Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.08.2017.

12:06

Muslin vratio Ljajića u reprezentaciju!

Fudbaler Torina Adem Ljajić ponovo se vratio u reprezentaciju Srbije, pošto ga je selektor Slavoljub Muslin uvrstio na spisak za mečeve kvalifikacija.

Izvor: B92

Autor:B92

Muslin vratio Ljajića u reprezentaciju!
Starsportphoto

Ljajić se vraća u nacionalni tim i prvi put će sarađivati sa Muslinom jer je poslednju utakmicu za 'Orlove' odigrao kada je selektor bio Radovan Ćurčić.

Na spisku nema dodatnih iznenađenja, a tu je i Aleksandar Prijović koji je tokom prošle reprezentativne pauze prvi put zadužio opremu Srbije. U odnosu na prošli spisak nema Zorana Tošića i Aleksandra Kataija, a poziv je dobio debitant Marko Dmitrović.

Utakmica protiv reprezentacije Moldavije igra se u Beogradu 2. septembra, najverovatnije na stadionu Partizana, pošto se trava na stadionu Crvene zvezde menja odmah posle derbija koji je na programu tokom vikenda.

Tri dana kasnije 'Orlovi' će u Dablinu gostovati Republici Irskoj.

Ekipa koju vodi Slavoljub Muslin nakon šest mečeva zauzima prvo mesto na tabeli grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji sa 12 bodova, koliko imaju i Irci. Slede Vels i Austrija sa po 8, pet manje ima Gruzija, dok je Moldavija na poslednjoj poziciji sa dva boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

266 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d