Nova vest
Fudbal

Petak, 07.07.2017.

15:12

Babić: Došao sam u najveći klub na Balkanu

Mladi srpski fudbaler Srđan Babić predstavljen javnosti kao novo pojačanje Crvene zvezde u koju je stigao iz Real Sosijedada na jednogodišnju pozajmicu.

Izvor: PT

Autor: PT

Babić: Došao sam u najveći klub na Balkanu
StarSport

Babić je 2015. godine otišao iz Vojvodine u Španiju, a sada se posle dve godine vraća u Srbiju.

Na zvaničnom predstavljanju 21-godišnji štoper izrazio je zadovoljstvo što je došao u najveći klub na Balkanu.

"Zadovoljstvo mi je biti u najvećem klubu na Balkanu. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da istrčim teren. Želja da dođem u klub nije bila sporna, samo su klubovi trebalo da se dogovore", rekao je Babić, a potom i odgovorio na pitanje koliko je spreman za narednu utakmicu.

"Meni se sezona završila 12. juna jer se tamo igra dosta utakmica. Nakon kraćeg odmora počeo sam sa individualnim radom, ali trenutno nisam 100 odsto spreman. Nadam se da ću moći da pomognem ekipi već u drugom kolu kvalifikacija", dodao je on.

Crveno-beli prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju 13. jula u Kazahstanu.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine nije dobio šansu u prvom timu Sosijedada, ali je nastupao za B tim i na pozajmici za Reus u "Sekundi".

"Nakon epizode u Španiji, mogu da kažem da sam naučio jezik i stekao iskustvo radeći i trenirajući. I tamo većina ekipa igra sa visokom odbranom, tako da mi taj segment Zvezdine igre neće predstavljati problem. Činjenica je da sam možda i prerano otišao u inostranstvo, teško je izboriti se za minutažu, naročito kada ste mladi. To je još jedan razlog zbog čega mi je drago što sam došao ovde. Želim da pomognem ekipi da udje u Ligu Evrope i naravno, da osvoji titulu", poručio je Babić.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu