Nova vest
Fudbal

Petak, 30.06.2017.

22:41

Ronaldinjo prodavao finte veteranima Junajteda

Magija kod nekih igrača nikada ne prestaje.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ronaldinjo prodavao finte veteranima Junajteda
Foto Printscreen Youtube

To je na meču veterana Barselone i Mančester Junajteda na Kamp Nou pokazao Brazilac Ronaldinjo koji uprkos godinama i kilaži i dalje ima dribling "malom prstu".

Veterani Junajteda su pobedili sa 3:1, golovima Blomkvista (13. minut), Poborskog (58.) i Dvajta Jorka (77. minut) dok je jedini gol za "staru" Barselonu postigao Frederik Dei u samom finišu utakmice.

Kamp Nou možda nije bio pun kao što bi bio da aktuelni tim Barselone igra neku od utakmica u LaLigi ili Ligi šampiona, ali oni koji su došli imali su čast da gledaju legende poput Rivalda, Ronaldinja, Edgara Davidsa, ali i Patrika Klajverta i Dvajta Jorka.

Igrao je u u meču i Bojan Đorđić, nekadašnji igrač Crvene zvezde i Mančester Junajteda. Ronaldinjo je možda najbolje driblao, ali je Jork dao najbolji gol za goste. Veterani Junajteda sa Barselonom planiraju još jednu utakmicu za dva meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu