Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.05.2017.

23:50

Žardim poziva na oprez, Liga 1 još nije osvojena

Fudbalski klub Monako je veoma blizu titule šampiona Francuske, ali je trener Leonardo Žardim pozvao na oprez i prekid euforije.

Izvor: PT

Autor: PT

Žardim poziva na oprez, Liga 1 još nije osvojena
Getty Images

"Oni koji su mi poslali poruku sa čestitkama, još čekaju moj odgovor. Naš cilj je da se na pravi način spremimo za finiš sezone i da se klonimo euforije", rekao je Žardim francuskim medijima.

Monako je u nedelju pobedio Lil sa 4:0 i ima tri boda više od Pari Sen Žermena, uz utakmicu manje.

PSŽ će do kraja sezone Lige jedan igrati još jedan susret, Monako dva, a ima i mnogo bolju gol razliku od kluba iz prestonice Francuske.

Iako je malo verovatno da će Monako doživeti kolaps, Žardim je izuzetno oprezan, ukazujući na preokret Barselone protiv PSŽ-a u osmini finala Lige šampiona ove sezone, kada je Francuski klub imao 4:0 posle prve utakmice, a u revanšu je izgubio sa 6:1.

"Iskustvo vam govori da glave moraju da ostanu hladne, pošto je u fudbalu sve moguće. Pogledajte samo preokret Barselone. Radili smo 11 meseci za ovu titulu i nije vreme da se opuštamo", kazao je Žardim.

Monako igra veoma atraktivno ove sezone i postigao je 102 gola u prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu