Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.04.2017.

23:00

PSŽ ponovo deklasirao Monako – 5:0

Fudbaleri Pari Sen Žermena drugi put u sezoni deklasirali su Monako i plasirali se u finale Kupa Francuske.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

PSŽ ponovo deklasirao Monako – 5:0
Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

PSŽ, koji je dvostruki uzastopni šampion u ovom takmičenju, iskoristio je to što je Leonardo Žardim izveo drugu postavu i slavio sa ubedljivih 5:0.

Goleadu na ’Parku prinčeva’ otvorio je Draksler u 26. minutu, a pet minuta kasnije viđen je najlepši potez na meču.

Kavani je odigrao na stranu do Anhela di Marije, Argentinac je oštro vratio na ćošak peterca gde Urugvajac beži rivalima i petom smešta loptu u mrežu.

Parižani su potpuno dominirali tokom 90 minuta, šutnuli više od 20 puta ka golu protivnika, naspram samo četiri pokušaja ’Kneževa’, a to im se isplatilo i u drugom delu.

U 50. minutu je Mbae nespretno reagovao na centaršut Di Marije, a 120 sekundi kasnije Blez Matuidi je krunisao sjajnu akciju svog tima. Ritam nije opadao do kraja utakmice, iako se tim Unaja Emerija ispromašivao, u finišu je Markinjoš postavio konačan rezultat.

Aktuelni šampion Francuske u borbi za trofej igraće sa Anžerom, a finale je na programu 27. maja na stadionu ’Francuska’ u Sen Deniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu