Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.03.2017.

13:19

Zahvaljujući Matiji – novi izgled Dečjeg odeljenja

Zahvaljujući donaciji od 100.000 evra reprezentativca Srbije Matije Nastasića renovirano je Dečje odeljenje Opšte bolnice u Valjevu, prenose 'kolubarske.rs'.

Izvor:

Autor:

Zahvaljujući Matiji – novi izgled Dečjeg odeljenja
Getty Images

Dečje odeljenje bilo je zapušteno i ruinirano jer se godinama nije ulagalo, o čemu je javnost već nekoliko puta bila obaveštavana.

Sada ovo odeljenje izgleda sasvim drugačije i pruža daleko bolje i humanije uslove za boravak i za rad, dostojno i pacijenata i zdravstvenih radnika.

Štoper Šalkea zbog obaveza nije bio na Dečjem odeljenju, ali je, kako rekoše njegovi roditelji majka Tanja i otac Marko, srećan i ponosan što je ovo odeljenje dobilo novi izgled.

"Videvši na fotografijama, koje smo mu poslali, kako izgleda Dečje odeljenje Matija je odmah prihvatio predlog da pomogne da se rekonstruiše. Bili smo stalno u kontaktu dok su trajali radovi, video je kako Dečje izgleda danas i prezadovoljan je zbog toga što će sada najmlađi pacijenti imati bolje uslove za lečenje i oporavak. Ovo je prava stvar i novac je uložen na pravo mesto", rekao je otac Marko.

Zahvaljujući vrednoj donaciji za 40 dana urađena je zamena stolarije, postavljeni novi podovi, rekonstruisani sanitarni čvorovi i kupatila, molersko-farbarski radovi, zamenjena elektroinastalacija i rasveta.

Na donaciji su se zahvalili rukovodstvo i zaposleni u Opštoj bolnici, državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Đukić i gradončelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Slike novog izlgeda Dečjeg odeljenje Opšte bolnice u Valjevu možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d