Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.01.2017.

18:40

Adebajor: Želim opet u Premijer ligu

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Mančester sitija Emanuel Adebajor rekao je da mu je želja da ponovo zaigra u Premijer ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Adebajor: Želim opet u Premijer ligu
Getty Images

Adebajor je bez kluba više od šest meseci, od kako mu je istekao ugovor s Kristal Palasom, ali i pored toga kao kapiten predvodi Togo na Kupu afričkih nacija.

"Mislim da ljudi mogu da vide da sam spreman, da sam i dalje fudbaler... Volim Englesku, volim Premijer ligu i želim da nadjem način da se vratim tamo", rekao je Adebajor za Gardijan.

Adebajor je naveo da se trenutno oseća bolje nego kad je bio na vrhuncu karijere.

"Ja sam srećan čovek, jer imam dobre gene. Ovo nije prvi put da sam se vratio nakon dugo vremena i da sam igrao kao da se ništa nije dogodilo", rekao je 32-godišnji napadač.

Adebajor je tokom bogate karijere nastupao za velike premijerligaške klubove poput Arsenala, Mančester sitija i Totenhema, bio je član i Real Madrida, a fudbalski se afirmisao u Francuskoj, igrajući za Mec i Monako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d