Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.12.2016.

16:25

Čudesan poraz Liverpula u Bornmutu!

Fudbaleri Liverpula uspeli su da izgube u Bornmutu iako su na poluvremenu vodili sa 2:0, a do 76. minuta i sa 3:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Čudesan poraz Liverpula u Bornmutu!
Getty images

Domaći tim je spektakularnim preokretom u poslednjih 15-ak minuta slavio sa 4:3 u sjajnom meču 14. kola Premijer lige.

Ovaj poraz će mnogo boleti Jirgena Klopa pošto je Liverpul propustio priliku da ponovo priđe vodećem Čelsiju na samo bod zaostatka.

’Crveni’ su sada ostali na trećem mestu na tabeli sa 30 bodova, dok je Bornmut ostvario petu pobedu i sada je 10. sa 18 bodova.

Duel na stadionu ’Din kort’ imao je dva potpuno različita poluvremena. Liverpul je počeo sjajno, vodio je sa 2:0 na poluvremenu uz potpunu kontrolu i delovalo je da neće imati problema da privede meč kraju u svoju korist.

Ipak, izabranici Jirgena Klopa u nastavku su odigrali nonšalantno i kažnjeni su.

Sadio Mane je načeo mrežu gostiju u 20. minutu posle asistencije Džana, a dva minuta kasnije pogodio je i Origi nakon dodavanja Hendersona.

Bornmut je znake života pokazao u 56. minutu kada je Kalum Vilson smanjio sa penala, ali kada je Emre Džan u 64. minutu postigao sjajan gol za 3:1 izgledalo je da će meč gotov.

Usledio je čudesan preokret u poslednjih 15 minuta.

Frejzer je u 75. minutu ponovo smanjio, a samo dva minuta kasnije bilo je nerešeno posle pogotka Kuka. Konačan rezultat u trećem minutu nadoknade postavio je bivši igrač Čelsija Nejtan Ake za veliko slavlje domaćih navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve