Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.12.2016.

13:57

Selta iščupala bod u spektaklu na 'Viljamarinu'

Fudbaleri Betisa i Selte odigrali su nerešeno 3:3 u spektakularnoj utakmici kojom je otvoren nedeljni program 14. kola španske Primere.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Selta iščupala bod u spektaklu na 'Viljamarinu'
EPA/JOSE MANUEL VIDAL

Selta je na ’Benito Viljamarinu’ povela, potom bila u zaostatku dva gola, ali je pogocima Jaga Aspasa i Ronkalje stigla do velikog boda.

Aspas je već u 15. minutu iskoristio asistenciju Vasa i najavio uzbudljivo prepodne u Sevilji, ali je Raul Kastro izjednačio baš kad je bilo potrebno – pred odlazak na poluvreme.

Najbolji strelac ’zelenih’ sigurno je izveo jedanaesterac, da bi početkom drugog poluvremena aisistirao Sanabriji za preokret. Nakon pogotka Pecele u 73. minutu činilo je da je meč odlučen, ali tako nisu mislili gosti iz Viga.

Prvo je Aspas postigao svoj deveti gol u prvenstvu Španije, pre nego što je Vas upisao novu asistenciju u finišu susreta, ovoga puta za Ronkalju.

U gostujućoj ekipi Nemanja Radoja igrao je do 52. minuta, kada je mesto ustupio Fabijanu Oreljani, dok Dejan Dražić i Darko Brašanac nisu bili u konkurenciji.

Novim remijem Selta je skočila na osmu poziciju sa 21 bodom, koliko ima i sedmoplasirani Eibar, a Betis je ostao 14. sa 15 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu