Nova vest
Fudbal

Subota, 19.11.2016.

21:13

Ture: Znao sam da ću jednom trebati Gvardioli

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture rekao je da je znao da će jednog dana biti potreban treneru Pepu Gvardioli.

Izvor: mn

Autor: mn

Ture: Znao sam da ću jednom trebati Gvardioli
Getty Images

Siti je pobedio Kristal Palas sa 2:1, a strelac oba pogotka za pobednički tim bio je Ture. To je njemu bio prvi meč u Premijer ligi ove sezone, a tek drugi u svim takmičenjima.

"Bio sam oduševljen što igram danas. Bilo mi je teško prethodnih nedelja, meseci i srećan sam što opet igram. Saigrači su mi aplaudirali na putu do svlačionice. Uvek su bili sjajni sa mnom, uvek me podržavaju", rekao je Ture za Bi-Bi-Si.

"Bio sam mentalno spreman, ponašao se profesionalno i znao sam da ću jednog dana trebati Gvardioli. Morate uvek biti profesionalac", dodao je Ture.

Zbog golova Turea bio je srećan i Gvardiola.

"Veoma sam srećan zbog Jaje Turea, on je stvarno dobar momak. Njegova težina je sada idealna, a u njegov kvalitet nikad nije bilo sumnje. Drago mi je zbog njega i njegove porodice. Dobili smo još jednog igrača koji je u stanju da pomogne da ostvarimo naše ciljeve", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je naveo da je Ture poslednjih mesec i po dana sjajno radio na treninzima, kao i da je njegovo ponašanje bilo idealno.

"Saigrači ga vole. On će nam pomoći da rotiramo tim, to nam treba", rekao je Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu