Nova vest
Fudbal

Subota, 19.11.2016.

08:46

Tadić: Nos pukao na dva mesta, operacija kasnije

Srpski reprezentativac Dušan Tadić potvrdio je za "Večernje novosti" da će morati na operaciju nosa, ali će sačekati pauzu.

Izvor: AK

Autor: AK

Tadić: Nos pukao na dva mesta, operacija kasnije
Foto: StarSport

Vezni igrač Sautemptona povredio se na gostovanju Srbije u Velsu proteklog vikenda, ali će već u subotu igrati protiv Liverpula u Premijer ligi.

"Nos je pukao na dva mesta, operacija je neminovna, ali je procena da bi me to potpuno izbacilo iz ritma, pa sam odlučio da ipak igram do prve sledeće pauze", rekao je Tadić za "Novosti".

On će protiv "redsa" nositi zaštitnu masku što je uobičajena praksa u takvim situacijama.

"U bolnici mi je izrađena specijalna maska za ovakve prilike. Verovatno ću morati da je nosim na licu, ali moram da priznam da mi je poslednjih dana baš smetala na treninzima", dodao je srpski fudbaler.

Sautempton je deseti u Premijer ligi, a u subotu dočekuje lidera prvenstva.

"Liverpul je u ogromnom naletu. Očekuje nas izuzetno teška utakmica, a pošto danima nema karata za ovaj duel, očigledno je da će to biti pravi mali spektakl. Verujem da možemo da odolimo gostima i da strpljivom igrom uzmemo sva tri boda", zaključio je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu