Nova vest
Fudbal

Petak, 30.09.2016.

23:59

Ivanović: Ne smemo da budemo prepotentni

Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je da dobri rezultati sa početka sezone ne smeju da zavaraju njegove fudbalere.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

"Bodovno smo u prednosti, što nam ne daje za pravo da se ponašamo prepotentno. Znamo ko smo u ovom momentu i znamo da bez velike borbenosti čitavog tima, discipline, angažovanosti ne možemo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Ivanović uoči utakmice.

Napredak će u nedelju gostovati Radniku u 11. kolu Super lige Srbije. Kruševački klub je dobro počeo sezonu i trenutno je šesti na tabeli sa 16 bodova, dok njegov naredni protivnik ima sedam manje.

"Ekipa Radnika je prošle sezone igrala u plej-ofu, bodovno malo u ovom momentu zaostaju, ali u utakmici protiv Voždovca su već u prvom poluvremenu vodili sa 3:0. Njihov novi trener Neško Milovanović je vodio dosta klubova, tako da nas očekuje pravi prvenstveni meč, i biće veoma zanimljiva utakmica", rekao je trener kruševačke ekipe.

Fudbaler Napretka Nenad Šljivić rekao je da smatra da utakmica u Surdulici nosi i poseban značaj, s obzirom na to da prethodi reprezentativnoj pauzi.

"U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazali da smo ozbiljna i kvalitetna ekipa i od nas sve zavisi. Pobednički duh koji gajimo bi trebalo da ostane na istom nivou i na dobrom smo putu da ostvarimo taj ciljani rezultat. U Surdulicu idemo da se nadigravamo i mišljenja sam da možemo da se vratimo sa povoljnim rezultatom", rekao je Šljivić.

Utakmica će početi u nedelju u 19.00 u Surdulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve