Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.09.2016.

18:17

Muslin pred Katar: Plavšić, Ristić, Malbašić...

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Superlige igraće u četvrtak prijateljsku utakmicu protiv selekcije Katara, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Izvor:

Autor:

Muslin pred Katar: Plavšić, Ristić, Malbašić...
StarSport

Utakmica će se igrati na stadionu Al Sad u Dohi s početkom u 18.00.

Selektor Slavoljub Muslin izabrao je 20 igrača za utakmicu protiv Katara, koji će se u Srpotskom centru FSS u Staroj Pazovi okupiti u sredu.

"Lepa prilika da odigramo prijateljski meč protiv selekcije Katara i siguran sam da je ovaj čin priznanje i našim igračima koji će imati veliki motiv da se pokažu u pravom svetlu. Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova. Uglavnom, moja želja je bila da vidimo sve igrače, ranije sam najavio da ćemo se okupljati s vereman na vreme, a evo sada nam se ukazala mogućnost da odigramo jednu dobru utakmicu i vidimo ono najbolje što ima naša liga", rekao je Muslin.

Na spisku selekotra Muslina su:

Golmani: Filip Kljajić (Partizan) i Filip Manojlović (Crvena zvezda).

Odbrambeni igrači: Mihailo Ristić (Crvena zvezda), Marko Petković (Crvena zvezda), Nikola Maraš (Rad), Nikola Milenković (Partizan), Nemanja Miletić (Partizan), Vladimir Kovačević (Vojvodina), Bogdan Planić (Vojvodina),Slobodan Urošević (Napredak).

Vezni igrači: Marko Poletanović (Crvena zvezda), Srđan Plavišić (Crvena zvezda), Bogdan Mladenović (Rad), Aleksandar Paločević (Vojvodina), Filip Malbašić (Vojvodina), Novica Maksimović (Vojvodina), Miloš Stanojević (Radnički).

Napadači: Nikola Ćirković (Voždovac), Saša Jovanović (Mladost), Ognjen Ožegović (Čukarički).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve