Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2015.

10:29

Murinjo: Kriv sam i ja jer nisam menjao

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo priznao je da njegovi igrači ne deluju kao tim, ali da je i on sam kriv za loše rezultate ‘Plavaca’ u dosadašnjem delu sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Branilac titule je u prva četiri kola Premijer lige osvojio samo četiri boda, pobedio je Vest Bromvič Albion i igrao nerešeno sa Svonsijem, a poražen je od Mančester Sitija i Kristal Palasa.

Portugalac je od početka sezone krivce za rezultate nalazio u lekarskom timu Čelsija, a potom sudijama. Iako su sudije po njemu imale svog udela u porazu od Kristal Palasa u subotu, Murinjo je veći deo krivice svalio na svoje igrače, pre nego što je priznao da je nešto i do njega.

Nisam zadovoljan, igra mora da bude timska, a da biste igrali kako treba kao kolektiv, potrebno je da svaki igrač individualno odigra na nivou. Ne mogu da kažem da mojih 11 igrača igraju dobro zajedno, pošto dvojica ili trojica nisu uopšte dobri. Krivim i sebe što ih nisam zamenio, ali kada sam iskoristio treću izmenu, shvatio sam da mi je potrebna i četvrta”, rekao je Murinjo.

Murinjo je prethodno istakao da je njegov tim zaslužio barem bod protiv Kristal Palasa, kao i da je Čelsi oštećen za penal, koji nije dosuđen kada je Konor Vikam faulirao Kurta Zumu.

U nekoj drugoj ligi rekao bih da je sve već gotovo. U Premijer ligi to ne mogu da kažem. Loše smo krenuli, četiri boda na četiri utakmice je zaista loš start, ali verujem da možemo da preokrenemo situaciju”, naglasio je Murinjo.

U narednom kolu Premijer lige Čelsi 12. septembra gostuje Evertonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu