Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.08.2015.

20:35

Venger: Prevazišli smo kompleks od Čelsija

Menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da je njegov tim prevazišao kompleks Čelsija i pokazao veliku želju za pobedom u meču za Komjuniti Šild.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Arsenal je slavio na “Vembliju” sa 1:0 na “Vembliju” u duelu koji je označio početak nove sezone, a pobedonosni gol postigao je Aleks Okslejd-Čembrlejn u 24. minutu sjajnim udarcem sa oko 16 metara desno iskosa.

Fizički je ovo bila jako teška utakmica, a ni teren nije bio u najboljem stanju. Od kada smo poveli, možda smo učinili malo više stvari da odbranimo tu prednost, ali smo pokazali veliku želju za pobedom. Kada smo napadali, delovalo je da možemo do još nekog gola, ali smo nekako previše igrali na svojoj polovini. Igrali smo pod ‘ručnom’, ali smo prevazišli mogući kompleks od Čelsija”, istakao je Venger.

Venger je na taj način došao do prvog trijumfa u međusobnim duelima sa menadžerom Čelsija Žozeom Murinjom, a Portugalac ga je posle utakmice optužio da nije želeo da se pozdravi sa njim. Francuski stručnjak je odbacio te optužbe na konferenciji za novinare rekavši da se posle utakmice više puta rukovao i dodao da tu nema ničeg posebnog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu