Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2015.

15:30

Ferero: Igra se i revanš, pa ćemo videti

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero rekao je da ekipa mora da izvuče pouke posle poraza od Vojvodine (4:0), kao i da još uvek nije eliminisana iz Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Ferero je odmah posle poraza u Torinu održao sastanak sa trenerom Valterom Zengom, na kojem je doneo odluku da ga ostavi na klupi.

"Postoji još jedna utakmica i onda ćemo videti. Ja sam neko ko menja puno stvari kada ne ide. Ipak, Zenga može mirno da spava. Sampdorija ima tim pun talentovanih i motivisanih fudbalera, ali desio nam se takav poraz", rekao je Ferero, a prenosi 'Football Italia'.

Harizmatični predsednik Đenovljana, inače filmski magnat, ističe da igrači moraju da se naviknu na evropske utakmice, koje je Sampa dobila priliku da igra posle pet godina pauze.

"Znam da moraju da pružaju bolje partije, kako zbog mene, tako zbog navijača. Moramo da izvučemo pouke, mnogo smo dali kako bismo igrali u Evropi i ne želimo da propustimo ovakvu priliku", zaključio je Ferero.

Revanš meč na programu je na novosadskom Karađorđu narednog četvrtka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve